Børnebog Hvor går man hen når man går bort

Få en gratis børnebog om det at miste nogen

Kontakt din lokale bedemand for at få udleveret en børnebog og malebog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOG: Hvor går man hen, når man går bort?

En børnebog, der handler om døden. Børnene Tut og Tobias har mistet deres onkel, og bogen handler om de tanker, børnene gør sig omkring hans død. Hvor er han henne? Og hvad betyder det at stille træskoene?

Det er vigtigt, men svært at tale om døden. ”Hvor går man hen, når man går bort?” kan ved fælles læsning eller højtlæsning være med til at sætte ord på det at miste et familiemedlem eller en ven og give stof til samtale mellem børn og voksne.

Bogen er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Bogen er indlæst af skuespiller Lone Hertz. Den kan fås hos dit lokale medlem af Danske Bedemænd.

Oplæsning af bogen

(Det kræver et kodeord fra bagest i bogen (ældre udgaver har en cd bagest i bogen)

Få historien læst op

Malebog til Hvor går man hen når man går bort. Med farver

MALEBOG: Hvor går man hen, når man går bort?

En malebog, der ligesom børnebogen “Hvor går man hen, når man går bort?” handler om børnene Tut og Tobias, der har mistet deres onkel.

Malebogen er beregnet til de mindre børn, som kan farvelægge tegninger fra børnebogens handling og eventuelt selv tegne en tegning til den afdøde.

Historien i malebogen er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Malebogen med farver kan fås hos dit lokale medlem af Danske Bedemænd.