Tak for Landsmødet 2021

Efter 2½ års pause kunne vi igen gennemføre et Landsmøde med leverandørmesse sammen med begravelsesbranchens leverandører og for alle landets bedemænd.
Det fandt sted lørdag 25. september fra kl. 11 til 17 på Legoland Hotel & Konference i Billund.

Leverandørmessen for bedemænd er landets eneste, gratis at deltage i og  en oplagt mulighed for at møde nuværende og nye leverandører og samarbejdspartnere fra hele landet og blive opdateret på nye tiltag og trends inden for branchen.

Messen bød på leverandørstande med alt lige fra rustvogne, kister, urner, it-software, gravsten samt andre hjælpemidler og udstyr til bedemandens daglige arbejde. Udstillerne havde sørget for indbydende stande med stort udpluk af varer og services, de kan levere til begravelsesbranchen.

Udenfor i efterårssolen stod skinnende flotte rustvogne, som bedemændene fra hele landet kunne opleve på tæt hold. Det var en pænt besøgt udstilling, og mange var også forbi en af de to workshops om den helt nye digitale ”Min Sidste Vilje” – med NemID-login, og hvordan det aktivt kan anvendes i hverdagen hos alle landets bedemænd, på advokatkontorer, skifteretter m.v.

Læs evt. mere  Min sidste vilje går digitalt

 

Uddeling af Elysium overskudsmidler
Der blev også mulighed for at uddele overskydende midler fra konti i Elysium Begravelsesopsparing. Formanden Susanne B. Christensen sammen med næstformand Knud Larsen uddelte ikke mindre end to donationer fra overskudskontoen i Elysium. Modtagerne af 20.000 kr. hver blev foreningen Missing People samt Danmarks Veteraner, der nu kan bruge
midlerne til deres formål og tilbyde deres frivillige aktiviteter og kurser.

Traditionen tro var der derudover festmiddag lørdag aften for udstillerne og brancheforeningens medlemmer.

Demokratiets dag
Søndagen stod på ordinær generalforsamling for brancheforeningen og dets medlemmer. Landsforeningen havde indkaldt til ordinær generalforsamling, der var blevet udsat fra marts på grund af coronarestriktionerne. Her var der bl.a. valg til hovedbestyrelsen. Se de valgte under Om foreningen