Det nye site giver overblik og indblik på helt simpel vis – ved at lade brugeren bestemme, hvad der er vigtigst at finde. 

De fleste er bekendt med de krav om fornyelse, der følger med at være til stede online. Hvad der var indbydende, moderne og brugervenligt for fem år siden, er blevet overhalet af nye funktioner og design features, som enhver moderne virksomhed skal kunne tilbyde på de forskellige onlineplatforme.

Stay fresh

Brancheforeningens hjemmeside fra 2014 trængte i den grad til en opgradering – både teknisk og designmæssigt. Derfor, i dag, 10. oktober kl. 10. 2019, lancerer vi en ny bedemand.dk, hvor fokus i høj grad er at hjælpe de besøgende på rette vej i forhold til specifikke behov.

Skal du finde en bedemand et sted i landet, kan du  søge manuelt på f.eks. postnummer eller by direkte fra forsiden. Hvis du har givet din computer/enhed rette tilladelse, kan du også bruge Bedemand i nærheden, så bliver du præsenteret for en liste af bedemænd i en radius af 20 km fra hvor du befinder dig. Har du en specifik bedemand i tankerne, kan du bruge de almindelige søgefelter og finde frem til den rette.

Den naturlige indgang

Det kan være, at du søger generel information om begravelse, bisættelse, ritualer, takster eller overblik over økonomisk hjælp. Så kan du nu søge dig frem til rette viden om-artikel, nyhed eller side. Brancheforeningen ønsker  fortsat at være vidensportal om og for begravelses- og bedemandsbranchen.

Vi har meget fagsprog, begreber, skikke og traditioner i vores branche, så udenforstående skal have en håndsrækning i en verden, de måske aldrig rigtig har stiftet bekendtskab med, og hvor man er usikker på, hvordan et dødsfald og en forestående afsked  skal gribes an. En bedemand  har jo  prøvet det før rigtig mange gange,  og den erfaring skal man selvfølgelig bare læne sig op af – også online.

Vi håber, du synes om det nye look, men allervigtigst – at du finder det, du kom her for.